شیرینی گردویی دارچینی

شیرینی گردویی دارچینی

مواد لازم:


  شیرینی گردویی دارچینی   ,طرز تهیه  شیرینی گردویی دارچینی   ,روش تهیه  شیرینی گردویی دارچینی   ,[categoriy]

 آرد    225 گرم

 

 
 کره    185 گرم

 

 
 شکر    110 گرم

 

 
 زرده تخم مرغ    یک عدد

 

 
 رنده پوست لیمو ترش   یک عدد

 

 
 دارچین    یک قاشق غذا خوری

 

 
 کشمش    80 گرم

 

 
 گردوی خرد شده    50 گرم

 

 
 بیکینگ پودر   یک قاشق غذا خوری

 

 

 

طرز تهیه:

- کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.

- دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

- خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

- فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.

- سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.

 زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.

نوشتن دیدگاه

* نام و نام خانوادگی:
* پست الکترونیکی: نمایش داده نمی شود.
   وب سایت: به همراه //:http
* متن:
کد امنیتی: