مواد لازم:
آرد | 225 گرم
|
کره | 185 گرم
|
شکر | 110 گرم
|
زرده تخم مرغ | یک عدد
|
رنده پوست لیمو ترش | یک عدد
|
دارچین | یک قاشق غذا خوری
|
کشمش | 80 گرم
|
گردوی خرد شده | 50 گرم
|
بیکینگ پودر | یک قاشق غذا خوری
|
طرز تهیه:
- کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.
- دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
- خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
- فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.
- سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.
زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.
نوشتن دیدگاه لغو